Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tidaholms Gymnastiksällskap
Rörelse hela livet

Hej och välkomna till Tidaholms Gymnastiksällskap!
Några foton från olika grupper och aktiviteter som vi är med på.
 
Gymmix termin börjar den 31 aug
2020-08-25 10:37
Välkomna till en ny termin med Gymmix som är motionsverksamheten i föreningen. Verksamheten bygger på att man är medlem men det är också möjligt att betala per gång. Om du är nyfiken så är det bara att dyka upp på ett av våra pass och prata med ledaren, du får alltid prova innan du bestämmer dig. Vi har inte någon anmälan till passen.  

Vi har gjort anpassningar på grund av pandemin. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att man ska fortsätta att träna, gärna ute om det går, men det finns inga restriktioner mot att träna inne. De rekommenderar också att man byter om och duschar hemma. Vi undviker aktiviteter med närkontakt och delar inte vattenflaskor. Vi torkar av vår utrustning eller ännu hellre tar med egen matta och gummiband om man har. Ledarna försöker att anpassa programmet så att man kan hålla sig på sin plats och inte flytta runt och "byta luft" med varandra. Givetvis stannar vi hemma så fort vi känner oss det minsta sjuka. 

Vi kommer att köra vissa av våra pass ute i början av terminen. Du hittar schema, tid & plats samt ytterligare information under rubriken Gymmix högst upp på sidan. Snabba ändringar meddelas på IG men om du är osäker så ta med både inne- och uteskor! 

Vi hoppas på en solig och rolig höst! 


Gymnastiken startar!
2020-08-23 18:56
Vecka 36 startar gymnastiken för:
Nya medlemmar bokas från den 31/8.
Onsdagar:
Bamsegympa  4-5 år kl. 17.00-17.45
Gympa flick/pojk 6-8 år kl. 17.45-18.45
Söndagar:
Liten & Stor 2-4 år kl. 11.00-11.45
Förberedande trupp fr. 8 år-  kl. 14.00-16.00
Några platser finns kvar i Förberedande trupp och Trupp pojkar.
Mer information hittas under Medlemskap och anmälningarna görs under "Boka här"
Corona COVID-19
2020-03-17 11:52
TGS följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Gymnastikförbundet vad gäller träning och tävling.
Om det kommer beslut om att stänga verksamheter kommer vi att följa detta, men innan dess kommer vi att köra verksamheten som vanligt. Vid stängd verksamhet kommer vi inte att kunna betala tillbaka några avgifter. Det är viktigt att inga föräldrar, barn eller andra aktiva i föreningen kommer till våra lokaler om man har förkylningssymtom eller feber för att undvika smittspridning.
Tills vidare finns inga rekommendationer att upphöra med träning.
Kontakta ledare om du har frågor.

Sportadmin
2019-12-08 16:46
Nu börjar vi Tidaholms Gymnastiksällskap använda kansliservice i Sportadmin, ett automatiserat och digitalt föreningssystem. Det innebär en minskad manuell administration för oss som förening.

Inför varje ny termin kommer alla befintliga medlemmar få ett mail som kallas avisering (återanmälan) där man får svara ja eller nej till fortsatt plats i gruppen. För dig innebär det även att ni nu kan betala med tre olika betalningsmetoder direktbetalning med kort, faktura 14 dagar eller delbetalning. Betalningar hanteras av Billmate AB och på samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Aviseringen för vårterminen 2020 skickas till alla grupper i början av december och sista svars- och betaldag är 31 december. För att vi ska ha möjlighet att erbjuda nya medlemmar plats i början av januari.

Vi vill att ni börjar använda MedlemsAppen för att få tillgång till utskick, kalender, kallelser, samaŠkning, avgifter mm.

Här laddar du ner appen:
Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp
Välkommen
2019-12-08 16:44
Hej
och varmt välkommen till vår nya hemsida. Den är fortfarande under uppbyggnad så vi hoppas du hittar det du letar efter. Annars hör gärna av dig till info@tidaholmsgs.se så vi har möjlighet att lägga till det ni söker. 

MVH 
Tidaholms GS
Nyheter från våra grupper
Trupp Svart, 11/01 16:57 
Förberedande Trupp, 08/01 20:01 
Gymmix schema tid och plats, 10/11 17:12 
Gymmix beskrivning av pass, 06/11 15:59