SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms Gymnastiksällskap
Rörelse hela livet

INFORMATION OM ANMÄLAN

TGS har börjat ett samarbete med Sportadmin och detta medför att man bokar sig för en plats, innan uppstart, i de olika grupperna. Här kommer lite info om hur ni bokar in er i systemet.

 

LOGGA IN I SPORTADMIN FÖR ATT BOKA!

Välj den typ av träning som bäst motsvarar era önskemål. Utgå från antal år barnet blir under 2023.

Genom att klicka på en grupp finner du information om aktiviteten, priser och tider. 

 

GRÖN SIFFRA: Visar hur många lediga platser som finns i gruppen --> Logga in via den blå knappen för att boka.

FULLBOKAT: Gruppen har inga platser tillgängliga. Läs under reservplats för mer info.

EJ BOKNINGSBAR: Gruppen är stängd för bokning alt. du har inte loggat in. Ej bokningsbar betyder inte att gruppen är fullbokad. Klicka på gruppen för mer info.

BEKRÄFTELSE: När bokningen är genomförd skickas en bekräftelse och faktura till angiven mail. 

 

Somliga av våra grupper är uppdelade efter förkunskap. Vi ber er vänligen att respektera förkunskapskraven och åldersindelningarna, då dessa finns till för att få jämna grupper som främjar barnens utveckling. Vår verksamhetsidé grundar sig i Rörelse hela livet.

 

Är ni t ex osäkra på vilken grupp eller nivå som passar ert barn bäst så läs mer om våra grupper under varje rubrik.  

 

PROVA PÅ

För att delta i vår verksamhet måste man vara anmäld till gruppen. Då vi har många barn på kö till vår verksamhet finns tyvärr inget utrymme för att ”prova på” utan anmälan. En avanmälan till kansliet måste alltid göras om platsen inte ska behållas. Betalningen bekräftar platsen.

 

Följande villkor för avanmälan gäller:

Avanmälan inom 14 dagar från bokningsdatum: 100% av betald avgift återbetalas.

Avanmälan efter 1:a veckan:  Betald avgift återbetalas - 150 kr

Avanmälan under 2:a till 5:e veckan: Betald avgift återbetalas - 150 kr samt en avgift för de gånger som varit. 

Avanmälan efter 5:e veckan: Ingen återbetalning sker.

Vid skada: Återbetalning enligt ovan villkor. En skadeanmälan ska alltid skrivas. Kontakta kansliet om träningen måste avbrytas. 

 

Har fakturan inte hunnit bli betald vid avanmälan krediteras fakturan alt. debitering för genomförd träning enligt ovan.

 

ATT BOKA SIG TILL FLER GRUPPER

En medlem kan endast boka sig till EN grupp i bokningssystemet. Önskar barnet delta i fler aktiviteter anmäls detta till kansliet och platsen tilldelas i mån av plats. Skulle det inte finnas plats (se grupper nedan) kan personen skrivas in i reservlistan enligt gällande villkor. En bekräftelse och faktura mejlas ut vid tilldelande av plats.

 

RESERVLISTA

Är gruppen ni önskar fullbokad finns möjlighet att anmäla intresse för reservplats. Mejla till info@tidaholmsgs.se om ni önskar boka en reservplats.

OBS! Som stödförälder får du plats till önskad grupp även om den är fullbokad.

 

 

Vi återkommer till er via mejl i kronologisk ordning om det finns en plats att erbjuda som motsvarar era önskemål. Reservlistan gäller endast för pågående termin och nollställs efter terminens avslut. Fyller man i en intresseanmälan men inte blir erbjuden en plats, kommer man automatiskt att få information om när anmälan för nästkommande termin öppnar.

 

VI SÖKER LEDARE

Vi söker ledare till flertalet av våra grupper; Stödföräldrar, assisterande ledare och huvudledare. 

Inga förkunskaper krävs. Att vara en trygg och närvarande vuxen för gruppen räcker långt. Våra ledare står för gymnastikkunskapen.

Är du intresserad eller känner någon som skulle passa i rollen – ta kontakt med info@tidholmsgs.se

En stödförälder är endast med som ett stöd till ledarna och grupper och behjälplig när man ändå är på plats. En assisterande ledare eller huvudledare är den som ansvarar för gruppen och dess planering under terminen.