SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms Gymnastiksällskap
Rörelse hela livet

Hur betalas platsen?
Betalning sker med kort via en digital faktura. Bekräftelse/faktura på bokning skickas till angiven mejl så snart bokningen är korrekt genomförd. 
Fakturan ger 14 dagar till förfallodatum. Kan fakturan inte betalas med kort ta snarast kontakt via info@tidaholmsgs.se
Betalning är en bekräftelse till oss att ni önskar platsen. Vid ej betald faktura kommer påminnelse att skickas - denna påminnelse ger ytterligare 10 dagar till förfallodatum.
Vid ej betald påminnelse stryker vi barnet från gruppen. Du får då en kreditfaktura med en informationstext om att platsen är avbokad.

Har fakturan inte hunnit bli betald vid avanmälan krediteras fakturan alt. debitering för genomförd träning enligt ovan.

Ibland uppstår oförutsedda händelser i livet. Vi vill då såklart att barnen ska fortsätta att träna hos oss. Skulle det vara svårt att betala fakturan i sin helhet, kontakta info@tidaholmsgs.se  för en eventuell möjlighet till delad betalning.