SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms Gymnastiksällskap
Rörelse hela livet

Ledare
2023-12-07 07:04

Måndagar möter ni Therese och Ulrika!

De håller tillsammans ett pass med pulslåtar, med eller utan hopp, som varvas med styrka. Merparten av passet är utan redskap men lite gummiband brukar smyga sig in.

Therese började i ung ålder träna gymnastik i TGS. Hon har sedan varit ledare i TGS och  motionsledare tillsammans med Ulrika.

Ulrika började i ung ålder med artistisk gymnastik (AG) i TGS. Fortsatte som ledare i AG och senare som motionsledare tillsammans med Therese.

 

Onsdagar möter ni Anna!

Ett pass med styrka och smidighet. Att kombinera musik-rörelse gör att Annas pass är uppbyggda till musiken. Men, man ska se det som ett förslag, det är fritt att byta takt eller övning så länge man inte slår ner övriga deltagare. Huvudsaken är att man rör på sig.

Anna började i ung ålder träna med rytmisk gymnastik (RG) i TGS och har även deltagit i SM! Även Anna är en trogen motionsledare som började i Gymmix 1995.

 

Torsdagar möter ni Pernilla! 

En lätt uppvärmning följt av Intervaller där vi jobbar 8 övningar i 4 varv. Övningar som går att anpassa utifrån dagsform och förutsättningar. Det går också bra att byta ut någon övning till en egen om man vill. Hantel, pinne, glidplatta, boll, gummiband, man vet aldrig vilka redskap som dyker upp på passen. Varannan vecka är det nya övningar.

Pernilla började som ungdomsledare och tränade senare tävlingsgymnasterna i UT (ungdomstrupp). På senare tid har hon kommit tillbaka till föreningen och är nu motionsledare.

 

Söndagar möter ni Kerstin!

Kerstin B, där B står för Burpee (eller Bender som hon heter i efternamn)! Passet är ett styrketräningspass med vikter utifrån egen förmåga. Passet är uppbyggt i tre faser där vi går igenom alla stora muskelgrupper och även en del där vi jobbar med puls, allt efter egen förmåga med olika alternativ för att kunna utmana sig själv (en och annan burpee kan smyga sig in i passen). 

Kerstin har en bakgrund som instruktör på det som nu heter STC. När Kerstin flyttade till Åsle och vägarna korsade Tidaholm så tyckte hon TGS lät som ett trevlig ställe och är nu motionsledare i TGS! 

 

Tycker du också att vår förening låter intressant och känner att du vill börja som ledare hos oss? Välkommen att höra av dig! Skicka ett mail eller ett dm på instagram @gymmix_tgs så vi får kontakt!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 08/12 16:46