SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms Gymnastiksällskap
Rörelse hela livet
Maya Ståhl på silverplats i Stockholm
2020-03-17 11:31


I Åkeshovshallen i Stockholm avgjordes tävlingen Challenge och ungdomsmötet. TGS Tidaholm tävlade med 3 gymnaster i Challenge seniorklass Sofia Johansson, Maya Ståhl och Maja Sandfridsson. Tävlingen Challenge är uttagningstävling till landslaget för deltagande i Nordiska mästerskapet. Nu ställde Coronaviruset till det och Nordiska mästerskapet på Island ställdes in men tävlingen Challenge genomfördes som planerat med några gymnaster som inte kom till start.

Maya Ståhl stod för en väldigt fin insats och belönades med en silverplats i mångkampen på poängen 45.90 som är personligt rekord. Hon var endast slagen av Izabella Trejo från föreningen All Star Gymnastics i Stockholm. Maya besegrade Kristina Undheim från GF Stockholm Top som tog bronset. Både Izabella och Kristina tillhör landslaget i Artistisk gymnastik, så Mayas prestation visa på att hon tillhör de allra bästa gymnasterna i Sverige. Maja Sandfridsson hamnade precis utanför prispallen och slutade på en 4 plats. Sofia Johansson genomförde även hon en bra tävling och slutade på 6 plats.

I redskapen Hopp och barr kom Maya på 2 plats i båda. Maja Sandfridsson tog en fin 2 plats i bom som brukar vara ett av hennes bästa redskap.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 25/08 10:38 
Hem, 08/01 14:23 
Hem, 17/03 11:52 
Hem, 08/12 16:46 
Hem, 20/11 16:56