SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tidaholms Gymnastiksällskap
Rörelse hela livet

2022-01-09 15:00

Beskrivning av våra pass

 

GYMMIX Gympa                                          

Den som vill ha relativt enkla rörelser, träna konditionen och bli riktigt svettig väljer detta pass. Passet är uppbyggt till musik. Två ledare visar samtidigt hur du utför samma övning både lite lättare och lite svårare. Du väljer den övning som passar dig bäst. Passet avslutas med stretch. 

  • Gympa är komplett träning med kondition, styrka och rörlighet!
  • Gympa är effektivt, roligt och enkelt!
  • Gympa är för alla!

GYMMIX Gympa/Intervall/Stretch

Här kör vi olika kroppsövningar, i kombination med träningsredskap eller med enbart kroppsvikt. Det finns möjlighet att anpassa övningarna så att de passar just din ambition och dagsform. Passet är uppbyggt på korta intervall med vila emellan. Du får en rejäl pulshöjning och en snabb och effektiv genomkörare för hela kroppen.

 

Passet avslutas med fokus på smidighet och rörlighet. Vi tar oss tid att stretcha hela kroppen ordentligt.

 

GYMMIX Funktionell styrka
Här får du en effektiv genomkörare för hela kroppen. Vi kör funktionella styrkeövningar med vikter/kroppsvikt i intervall. Tre övningar varvas i varje block så det är lätt att hänga med! Du som deltagare har alla möjligheter att variera passet med vikterna så att det passar just dig. 

 

Grundtanken med träningen är att bygga upp styrka och stabilitet för att användas när vi behöver det som mest. Ryggen och magen är involverad i många tunga uppgifter i vardagen och en stark mage och rygg är därför en stor fördel för att undvika och förebygga skador.

 

GYMMIX Styrka & smidighet             

Styrka, smidighets- och balansträning med fokus på rygg, mage och ben. Passet innehåller även några pulstoppar och vi håller tempot uppe hela passet. Vi växlar mellan träningsredskap som bollar, gummiband, vikter och kroppsviktsövningar. Passet är till stor del koreograferat till musik. 

  

GYMMIX Step-up   (finns ej på schemat just nu)                    

Vill du ha konditionsträning och lite koordinations-träning är detta passet för dig. Man går upp och ned på en bräda i olika stegkombinationer som bildar ett program. Programmet är uppbyggt så att det är möjlig att hoppa in även under pågående termin. Passet avslutas med lite styrketräning och några stretchövningar.

 

 VÄLKOMMEN ATT PROVA UT DET SOM PASSAR JUST DIG!


Nyhetsarkiv
2022-01-09 15:00